مشاوره حقوقی رایگان - معرفی شهود

سلام. بنده شاکی پرونده تصرف عدوانی زمین هستم هر بار که کارشناس دادگستری به محل زمین میاید متشاکیان که افراد لاابالی و سابقه دار هستند شهود من را توهین ناموسی و تهدید میکنند و با ایجاد بلوا مانع کارشناسی میشوند و همین باعث شده کسی برای من رغبت نمیکند به محل زمین نزد کارشناس بیاید.میگویند؛ من آبرو دارم چرا باید فحش بخورم؟؟ آیا قانون راهی دارد من شهودم را به دادگاه نزد قاضی ببرم که امنیت داشته باشند؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحقیق در محل باید انجام شود به پلیس 110 یا کلانتری محل خبر دهید.