مشاوره حقوقی رایگان - دیه شنوایی هر دو گوش

با سلام خدمت شما. من در محیط کارم حدود شانزده سال در معرض صدای شدید بوده ام. بیمه تامین اجتمایی دارم و در حال حاضر با مشکل شنوایی روبه رو شده ام به صورتی که دکتر متخصص بهم گفته که حتما از گوشی باید استفاده کنم در محل کارم وگرنه کاملا کر میشم. سوالم این هست آیا به من دیه شنوایی تعلق میگیرد از طرف تامین اجتمایی. تا اقدام کنم یا خیر و حدود چقدر میباشد ممنون میشم توضیح کامل بدهید موفق باشید

پاسخ ها :

غزاله دخیلی

سرکار خانم غزاله دخیلی :

با سلام و احترام:
به نظر میرسد با توجه به اینکه محیط کار شما موجب بروز اختلال در شنوایی گردیده است، اگر هم بنا بر دریافت دیه باشد، شما می توانید از کارفرمای خود بابت عدم رعایت الزامات ایمنی کارگر و کارگاه شکایت بفرمایید و دیه کاهش شنوایی خود را از ایشان بگیرید. در خصوص تامین اجتماعی اگر کم شنوایی شما در نحوه ی کار شما تاثیرگذار بوده باشد، می توانید به عنوان از کارافتادگی، بعد از طی مراحل قانونی از تامین اجتماعی مستمری دریافت کنید.
باتشکر و آرزوی سلامتی

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست گرامی تعلق دیه به شما منوط به انجام یک فعل مجرمانه بر روی شما و یا یک فعل ناشی از بی احتیاطی و عدم رعایت مقررات نسبت به شما است . اگر بتوانید ثابت کنید وجود این صداها بر خلاف آیین نامه های حفاظت فنی وسایر مقررات کارگاهی بوده میتوانید علیه کارفرما طرح شکایت نموده و مطالبه دیه نمایید ولی با توجه به توضیحات شما فکر نمیکنم مشمول دیه شوید و فقط میتوانید از امتیازات کارهای سخت و زیان آور استفاده کنید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم