مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر شهید فوت شده برای دختر مطلقه اش!

باعرض سلام ووقت بخیر خدمته اساتید...
ببخشید سوالی داشتم منباب اینکه برادربنده شهید هستن وپدرم به عنوان پدرشهیدمستمری میگرفتن،که بعدازفوتشون این مستمری به حساب مادرم واریزمیشود،میخواستم بدونم بنده که مطلقه هستم با3تافرزند که کفالتشون برعهده من است به علت مشکلات معیشتی میتوانم ازمقداری ازاین مسمتری استفاده کنم ودرکنارمادرم من هم مبلغی ازین مستمری روبگیرم؟؟
اگر میشه که ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چجوری پیگیری کنم وبه کجامراجعه کنم....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما مستمری و در امدی نداشته باشید بله