مشاوره حقوقی رایگان - برادر شهید

با عرض سلام بنده برادر شهید هستم برای بنام مادرم یک امتیاز نانوایی از بنیاد شهید گرفتیم که بیست سال ما مشغول نانوایی بودیم بعد از بیست سال برادرم مغازه اش را فروخت سند مغازه به نام بردارم بود ولی امتیاز نانوایی بنام مادرم بود دوسال پیش مادرم فوت کرده حالا اونکه مغازه را خریده از مادرم امضا یا قولنامه فروش غیره قانونی گرفته شهید دوتا پسر داره که یکی مشغول شبکه بهداشت هست و اون یکی بیکار ممنون می‌شم راهنمایی کنید ما امتیاز نانوایی از اون بگیریم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی مبایعه نامه مذبور و گفت و گوی متقابل می باشد تا بتوانید اظهارنظر دقیقی نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین فروشی باطل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیازمند برسی مبایعه نامه مذبور و گفت و گوی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر امتیاز را فروخته اید که نمی توانید فسخ کنید خصوصا با این همه سال

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

امتیاز قبلی با فوت مادرش ما باطل شده به نظر می توانید به نام پسر بیکار که فرزند شهید است اقدام کنید البته اگرارگان مربوطه موافقت کند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قولنامه غیرقانونی چطور محرزشده برای شما ؟ چرا که اگر مادر در زمان حیات امضاو اثرانگشت ذیل برگه قرارداد یا قولنامه زدن بنابراین قانونی تلقی میشه و جواز رو میتونن بنام خودشون منتقل کنن و چنانچه از اتحادیه هم با چالش روبرو بسن از محاکم قضایی حکم میگیرن مگر اینکه در اون قرارداد امضای مادر شما نباشه و جعل باشه که اون پروسه ی متفاوت دیگه ای داره

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امضا يا فروشنامه غيرقانوني يعني چي ؟ دقيق تماس بفرماييد و توضيح كافي فرماييد تا بتوان پاسخ روشن داد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

مستندات و دلایل نیاز به بررسی جامع دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امضا غیر قانونی به چه صورت بوده است نیاز به بررسی دارد