مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجراییه چک

{{{در سال 93 من70 فقره چک سفید امضا به یکی از بستگان {که دربازار آهن بوده و سروکار با بساز و بفروش ها داشته} داده تا برای من در تهران خانه بخرد {من ساکن شهرستان میباشم} به صورت قسطی و قرارداد نوشته که بعد از پیدا کردن منزل و خرید بنام من چک ها را نوشته و مبلغ و تاریخ را برای من بفرستد و اما ایشون ورشکسته شده و چک های مرا خرج کرده در موارد غیر از موضوع قرار داد
و بنده در سال 98 از ایشان شکاین کردم و در برج چهار 1400 حکم قطعی خیانت در امانت را گرفته ام و در ضمن یک اقرارنامه محضری هم از ایشون دارم که اعتراف کرده چکها امانی بوده و مسِئولیت کیفری و حقوقی کلیه چکها رو قبول کرده}}}
{{و اما 5 تا چک من در برج آذر تا بهمن سال 93 برگشت خورده و همه الان در دست یک نفر میباشد و در تاریخ 26 آذر 98 اجراییه گرفته و جلب مرا گرفته و حتی تقاضای تاخیر و تادیه کرده}}
تعداد 2 فقره از این چک ها گواهی عدم پرداختش بیشتر از 5 سال میباشد یعنی گواهی برگشت چک قبل از تایخ 26 آذر 93بوده
سوال من اینه که با رد شدن گواهی عدم موجودی 2 فقره چک بالای 5 سال که طبق قانون چک بعد از 5 سال قابلیت صدور اجراییه ندارد و از انجایکه همه چک ها در یک پرونده میباشد این پرونده کلا لغو میگردد یا فقط همان دو فقره از پرونده حذف میگردد
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر در مورد چک ها خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید