مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت به همسرم

باسلام،همسایه بغلییمان وقتی من ماشین رادرکوچه و درساعت 12.30شب پارک میکردم،باالفاظ رکیک وزشت به خانمم که پیاده شده ومنتظرمن بود،توهین ومزاحم شد،وکسی هم نبود که شاهدباشد،آیاچون شاهدیامدرکی نداریم وجرم درکوچه بن بست 3متری اتفاق افناده،نمیتوانیم ازاوشکایت کنیم،واگرکردیم به سزایش میرسد.باسپاس،

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بهتر است شکایت نکنیددرصورت مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید ژیلاقهرمانی

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

شما حق شکایت بابت تهدید و توهین را دارید اما قطعا شکایت نیاز به ادله اثباتی چون شهادت شهود تصویر دوربین مداربسته و... دارد . در غیر ایتصورت شکایت رد می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید ادعای خود را ثابت کنید