مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح

با سلام
همسر من در سال97ی دعوا داشتن که باعث ضرب وجرح شده و حکم قطعی سال 98 صادر شده ولی شاکی هیچ اقدامی نکرده از طرف دولت حساب همسرم مسدود شده می خواستم بدونم مبلغ دیه به سال98 حساب میشه یا1400 و اینکه اگر بخواهیم اقساطی کنیم چ مراحلی باید انجام بدیم مبلغ دیه بالا نیست به سال 98 ده ملیون و اینکه چون دو سه نفری بوده دعوا شاکی میگه من دنبال دیه نیستم فقط می خوام اون دونفر دیگه رو گیر بندازم و بعد از اینکه اون دونفر محکوم بشن به شما رضایت میدم برای همین هم تا الان اقدامی نکرده ولی ما چون حساب مسدود شده می خوایم دیه رو پرداخت کنیم و سوال بدی اینکه اگه اقساطی کنیم دوباره تو سال1401 مبلغ دیه اضافه میشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر شاکی در خصوص دریافت دیه هیچ اقدامی نداده دیه همان سال اقدام می شود اگر شما می خواهید دیه را بپردازید به اجرای احکام مراجعه وروال ان را طی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نرخ سال زمان پرداخت محاسبه میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نرخ سال زمان پرداخت محاسبه میشود