مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام بابت دیه ضرب و جرح اگه طرف پرداخت نکنه و در زندان باشد و در نهایت فوت شود چه کسی باید دیه را پرداخت کند? ایا دیه از بین میرود? و اینکه هر سال دیه قابل افزایش میباشد? تشکر

پاسخ ها :

حميد بابائي

جناب آقای حميد بابائي :

ورثه وعاقله پرداخت میکنن

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
در صورت فوت متهم اگدیه‌ی شما از اموالش پرداخت میشه
که البته منوط به داشتن امواله
نهایتاً اگه هم نداشته باشه میتونین از ستاد دیه مطالبه کنید که مراحلش یه کم سخت و طاقت فرساست

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر مالی داشته باشد شما می توانید دادخواست بدهید که از محل آن مال به شما پرداخت بشود. پس از کسر بدهی های متوفی مابقی اموالش به وراث می رسد.