مشاوره حقوقی رایگان - خونه وکالتی و قولنامه ای

سلام ..
میخواستم بدونم در مورد خونه وکالتی و قولنامه ای قصد خرید دارم ، ایا اون خونه رو به کسی که خریدم اجاره بدم و قرارداد اجاره هم بگیرم ازشون باز هم احتمال مشکل هست و یا اینکار صحیح نیست ؟
و یا اینکه در خانه های وکالتی قولنامه ای که به 2 نفر فروخته میشن خونه به کسی که در تصرفش هست میرسد یا کسی که تاریخ قراردادش قدیمی تره ؟
و یک موضوع دیگه مثلا من میخوام یک خونه بخرم اون خونه مستاجر داره بعد ترس دارم اون خونه رو قبلا با اون مستاجر فروخته باشه و باهم سر خریدار رو کلاه بزارن برای جلوگیری از این باید چکار کرد ؟
همین 3 سوال خیلی فکر من رو مشغول کرده ممنون میشم اگر جواب بدید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی اسناد ومدارک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بعد از تنظیم قرارداد بیع ، قرار داد اجاره جداگانه همراه با کد
رهگیری تنظیم نمایید و تمام شروط را در قرارداد ذکر نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مال کسی است که قرارداد قدیم‌تر است.
در هر صورت اگر فروش مال غیر باشد می توانید شکایت کنید و خسارت خود را مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اظهارنظر مستلزم بررسی اسناد ومدارک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا توصیه نمی شود نسبت به خرید وکالتی قولنامه‌ای ملک اقدام نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

برای قرارداد حتما از یک وکیل استفاده کنید. تاریخ مقدم ملاک است. مدارک نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از تنظیم قرارداد بیع ، قرار داد اجاره جداگانه همراه با کد
رهگیری تنظیم نمایید