مشاوره حقوقی رایگان - واحد وکالتی

سلام و عرض ادب.. من یه واحد آپارتمان وکالتی خریدم 3دست چرخیده ولی یک دست وکالت زده نشده ولی قولنامش هست مشکلی نداره؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکالت بیع نمی باشد باید بررسی شود موضوع شما

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر مشکل دارد و اگر وکالت نداد باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه صاحب سند بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه امکان بروز مشکل وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است در آینده برای انتقال قطعی سند مالکیت مشکل ایحاد بشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه مشکل دارد و بهتر است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی وکالت حکایت از انتقال ندارد و با توجه به جایز بودن عقد وکالت در صورت فوت و یا حجر هریک از وکیل یا موکل وکالتنامه باطل می گردد بنابراین توصیه میگردد مبایعنامه رسمی و یا عادی با امضای دو نفر شهود نیز تهیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالتنامه تعویض پلاک و فروش توسط ان شخی تنطیم شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اقدام با تنظیم سند رسمی نمایید با فوت هریک از ایادی سابق وکالت شما خود بخود باطل میگردد

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام . نياز به بررسي بيشتر مدارك وجود دارد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بخاطر جلوگیری از مشکلات در آینده اقدام به انتقال سند نمایید . اگر شخصی که وکالت گرفته در وکالت‌نامه ذکر کرده باشند وکالت در انتقال به خود و یا غیر به وکالت از مالک اولیه میتواند سند را به نام شما منتقل کند .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
اسناد نيازمند رؤيت انشايي است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه فاقد سند رسمی باشد خیر. درغیر این صورت باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی ملک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود امکان بروز مشکل هیت

یک وکیل :

موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اگر مبایعه نامه ها کامل بوده و مثبت مالکیت شما باشند، مشکلی وجود ندارد...

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با وجود داشتن قولنامه به نظر مشکلی وجود ندارد اما مدارک باید بررسی شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر مشکلی ندارد ولی برای انتقال سند رسمی باید از صاحب سند وکالت داشته باشید یا اینکه خودش حاضر شود در دفتر خانه اسناد رسمی