مشاوره حقوقی رایگان - روابط کارگر کارفرما

درود - من بابت عدم پرداخت حقوق از مدیر هتلی که در ان کار میکردم(مازندران) به اداره کار شکایت کردم و در ادامه حکم جلب ایشان را از دادگاه گرفتم ولی مدیر هتل اهل مشهد بود و به مشهد رفته و مدیر جدیدی در هتل مشغول بکار شده ایا من میتونم از مدیر جدید شکایت مجددی کنم یا اینکه با متواری شدن کارفرمایم به مشهد دیگر امیدی به دریافت حقوقم نباید داشته باشم سپاس

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر که هتل شخصیت حقوقی داشته باشد شما باید ازهتل شکایت کنید ولی باتوجه به توضیحاتتون احتمالا هتل شخصیت حقوقی نداشته و طرف قرارداد شما وکارفرمای شما همان مدیرهتل است که رای محکومیت هم برعلیه مدیر صادرشده است درچنین حالتی شمافقط می توانید علیه مدیر متواری پرونده تان راپیگیری کنید وبادرخواست نیابت قضایی به مشهد رفته وایشان راجلب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد