مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند پسر

باسلام.اینجانب با پسر 8 ساله ام از شهرستان به تهران نقل مکان کردیم ولی همسربنده قصد دورشدن از خانواده اش و ادامه زندگی مشترک را ندارد.تکلیف حضانت پسر بنده چیست؟بنده قصد ابلاغ اظهارنامه جهت عدم تمکین را نیز دارم ولی علاقه ای به جداشدن و طلاق همسرم ندارم ولی مهمترین مسئله برای بنده الان حضانت پسرم است لطفا راهنمایی بفرمایید.بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

حضانت فرزند بالای 8 سال با پدر میباشد مگر در صورتی که عدم صلاحیت پدر احراز گردد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حضانت تاهفت سالگی بامادراست وبعداز ان باپدرمگراینکه پدرصلاحیت نداشته باشد