مشاوره حقوقی رایگان - خروج دختر بالای 18 سال در صورت فوت پدر و پدربزرگ

در صورتی که پدر و پدر بزرگ دختر بالای 18 سال در قید حیات نباشند اجازه ی خروج از کشور با چه کسی است؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامشکلی درخروج ندارید ومی توانید باخیال راحت ازکشورخارج شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودش می‌تواند تصمیم بگیرد.
دختر بالای 18 سال اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
فلذا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.