مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج از کشور

سلام 1: من در یه سایت خبری دیدم که قانون گذاشتن بدون اجازه پدر نمیشه از کشور خارج شد حتی با وجود گذرنامه ایا این قانون واقعا وجود داره یا کذب است؟؟؟؟ من دختر 29 سالمه و مجردم . 2: اگه پدرم از دنیا برن ایا بعدش مادرم ولی قانونی من میشه برای اجازه خروج از کشور یا برادر متاهلم؟؟؟؟؟ قصد دارم برای کار برم المان در المان دوره های اموزش پرستاری گذاشتن و بعدش جذب کار میشم ممنون میشم جوابم دو سوالم بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
افراد بالای سن 18 سال بدون اذن ولی میتوانند ویزا برای خروج از کشور اخذ نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام
پرسشگر ارجمند
دختر بالای 18 سال جهت اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد، زیرا، مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، دختر با سن 18 سال تمام و مجرد برای گرفتن پاسپورت و خروج از کشور نیاز به اذن پدر ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر مجرد و بالای 18 سال میتواند از کشور بدون اجازه پدر و جد پدری خارج شود‌.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و برای سومین بار به نمایش گذاشته شده است. قبلاً به این پرسش پاسخ داده شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دختران با پایان 18 سالگی برای کلیه امور خود و حتی خروج از کشور نیاز به اذن پدر و یا کس دیگری ندارند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با وجود داشتن سن 29 سالگی از این بابت مشکلی ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام شما از ولایت با توجه به سنتان خارج هستید و نیاز به اذن ولی و همسر ندارید( اگر مجرد هستید)

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اول اینکه هر خبری که در فضای مجازی مشاهده می کنید لزوما صحت ندارد دوم اینکه خیر دختر مجرد بالای 18 سال در تمامی امور مستقل است و می تواند از کشور خارج شود و نیازمند اذن هیچ کسی نیست

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام درصورت مجرد بودن و بالای 18سال نیازی به اجازه ندارید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
دختر مجرد که بالای 18سال داشته نیازی به اجازه ی ولی ندارد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بدون اذن پدر میتوانید اقدام کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام نیاز به اجازه پدر جهت خروج از کشور نیست ونیاز به قیم ندارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در این صورت، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه خانواده، درخواست اجازه خروج از کشور را به عنوان یک نفر بالغ و مستقل از والدین خود ارائه دهید. در صورتی که پدر شما قابل دسترس نباشد، دادگاه می‌تواند با توجه به شرایط و مستندات ارائه شده، تصمیم بگیرد. لازم به ذکر است که درخواست شما باید با توجه به قوانین و مقررات جاری در کشور انجام شود.