مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر فوت شده

سلام
من و همسرم حدود دو ساله که در زندگی مشترک به مشکل برخوردیم و جدا از یکدیکه زندگی میکردیم اما طلاق نگرفتیم و همسرم هم مهریه شو اجرا گذاشته بود و هر 6 ماه یک سکه باید پرداخت کنم اما همسرم چند هفته ای میشه که فوت شده بر اثر سکته قلبی.
حالا سوالم اینه که آیا باید اقساط مهریه رو به وراث پرداخت کنم یا بخاطر عدم طلاق احتیاجی به این کار نیست؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورتی که ورثه بخواهند دادرسی را ادامه دهند باید به ورثه پرداخت کنید.البته با کسر سهم الارث شوهر.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وراث قایم مقام متوفی هستند وباید به وراث پرداخت کنید وازشون رسید بگیرید