مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه از داماد

دختر فوت کردند سه تا بچه دارند الان می توانیم مهریه دخترمان را درخواست کنیم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله بعد از فوت هر شخصی حقوق مالی متوفی به ورثه او می‌رسد و ورثه می‌توانند در خواست دهند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله امکان مطالبه مهریه به نسبت سهم الارث برای وراث مرحومه وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری وراث می‌توانند مطالبه کنند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد جهت اخذ اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه مثل سایر اموال در صورت مطالبه بین وراث تقسیم می شود که اگر پدر و مادر نیز در قید حیات باشد سهم هر یک از پدر و مادر یک ششم اموال است و الباقی بین بقیه وراث تقسیم می شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله نسبت به سهم الارث خودتان، فرزندان نیز می توانند اگر به سن قانونی رسید ه اند خودشان و اگر ضغیر هستند توسط ولی قهری