مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی روستایی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک باب زمین خالی به مساحت 510متر در روستا در سال 1398خریداری کرده ام و الان خانه و همه چی رو تکمیل کردم ولی وقتی که برای درخواست مجوز آب و برق وگاز به بنیاد مسکن مراجعه کردم گفتن زمین شما خارج از طرح دهیاری هست و اجازه ساخت نداره و یه فرم بهم دادن که به دهیار بدم الان من چیکار کنم مجوز میدن یا جریمه داره و اینکه چطور پیگیری کنم مشکلم رو؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .از اداره بنیاد امور ایثارگران پیگیری کنید...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از اداره بنیاد امور ایثارگران پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازبنیاد امور ایثارگران پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما بدون گرفتن پروانه ساخت از بنیاد مسکن و بدون تغییر کاربری از جهاد خانه را ساخته اید و پرونده شما باید در کمیسیون ارائه و بررسی گردد تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه خارج بافت شما ساخت و ساز انجام داده‌اید موضوع شما در کمیسیون ماده 99 بررسی خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع باید در کمیسیون مربوطه بررسی شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به اداره بنیاد امور ایثارگران مراجعه کنید