مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین خارج از طرح هادی

با احترام.اینجانب درسال 1399 زمینی را در یکی از روستاههای لاهیجان از شخص دهیار محل خریداری نمودم که در مبایعه نامه قید شده ملک مذکور داخل طرح هادی قرارداشته وقابل دریافت پروانه مسکونی را دارد وبه این شرط خریداری کردم وچون فروشنده دهیار بوده خیالم از این بابت جمع بود واین ملک را بعد از چند ماه به علت نیاز مالی فروختم ، لیکن بعد از مدتی مشخص گردید که این قطعه اصلا داخل طرح هادی قرار نداره ، وقابل ساخت وساز نیست که خریدار دوم الان درخواست جبران ضرر وزیان کرده ، واز طرفی دهیار هم حاضر به جبران نیست ، سوالم اینه که در هرصورت چی کسی باید جبران ضرروزیان رو انجام بدهد و درصورتیکه دهیار حاضر به این کار نباشد باید چکار کنیم ؟ وایا این مصداق کلاهبرداری وسواستفاده از موقعیت توسط دهیار نیست ؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سلام این معامله کلاهبرداری نیست و جنبه کیفری ندارد اما چون شما زمین را بخاطر یک وصف خاص که همان وجود داشتن در طرح هادی است میتوانید فسخ و مطالبه ضرو زیان نمایید فقط باید اثبات نمایید تا الان متوجه نشدید که در طرح هادی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید معامله خود با دهیار را به علت خیار تخلف از وصف فسخ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر کلاهبرداری محسوب نمی شود.
می توانید دعوای حقوقی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان فسخ وجود دارد
کلاهبرداری بنظر رخ نداده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کلاهبرداری محسوب نمی شود.
می توانید دعوای حقوقی مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مستندات نیاز به بررسی است امکان فسخ وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خریدار جدید و شما به صورت جداگانه میتوانید قراردادهای خود را فسخ کنید