مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی ناموسی خیانت

همسر بنده اقرار تماس و پیامک تلفنی یک نفر داشته دادسرا شکایت کردم گفتند همسر شکایت کنه متن پیام‌ها پاک کرده متن قاضی میتونه بگیره معلوم بشه حکمی برای همسر من میدن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پاک شده و در واتساپ بوده خیر

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورتیکه پیامک های رد و بدل شده در فضای مجازی باشد امکان بازیابی وجود ندارد اما از طریق خطوط تلفن همراه امکان بازیابی وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیامک ها در حافظه سامانه مخابراتی موجود است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام جهت پیگیری خط از جانب شما بایستی از طریق مراجع قضایی اقدام کنید ولی اگر همسر شما که خط به نام وی است می‌تواند از طریق مخابرات اقدام کند