مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه پرونده دادگاه کیفری

باسلام
خانه ای در روستا دارم که در سند مالکیت ضلع غربی شارع توصیف شده است
که اخیرا ضلع غربی توسط همسایه با بلوک سیمانی مسدود شده است و من بجز ضلع غربی راه عبور و مرور ندارم
کارشناس بدوی و3نفره نیز محل رفت و آمد چندین ساله را تایید کرده است
این درحالی است که متهم به بنیاد مسکن ادعا داشته
و در نقشه بنیاد مسکن و طرح هادی ضلع غربی شارع نیست
همچنین بطرف ضلع غربی که اخیرا مسدود شده در و پنجره چوبی 50ساله مشرف میباشد
نتیجه پرونده چه میتواند باشد
باتشکر از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نتیجه غیر قابل پیش بینی وبستگی به مستندات واوضاع احوال پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست و بستگی بهنظر قاضي دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مدعی وجود حق ارتفاق بشوید و از خود دفاع نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام نتیجه پرونده خارج از حیطه کار وکالت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از قدیم الایام شارع بوده ممل ابور محسوب میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و