مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش صدمات بدنی 1398/01/14

با سلام
بنده چند تا سوال داشتم در مورد دیه صدماتم.
من در اول خرداد97تصادف و به مدت 4روز کما رفتم و 2هفته در بیمارستان حضور داشتم چون خونریزی ریه و مغزی داشتم.
وقتی از بیمارستان ترخیص شدم به مدت 5ماه مشکل فراموشی و مشکل دوبینی دید و مشکل کم شنوایی+بی حسی صورت چون عصب زوج5و8مغزیم هم ضعیف بود (علت دوبینی دید ضعف عصب5) (و علت کم شنوایی و بی حسی صورت ضعف عصب 8). پزشکی قانونی تا تاریخ 26دی ماه استراحت پزشکی رای داد و دی ماه پرونده مرا بست بنده در آن تاریخ تمام مشکلاتم حل شده بود به جز ضعیفی زوج 8مغزی و این امر باعث مشکل در حس صورت بنده و شنوایی ام است.
حال پس از رای دادگاه دیه بنده از نظر پزشکی قانونی این است:
1-شکستگی کف استخوان جمجمه(هاشمه)2-خونریزی روی پرده سخت شامه مغزی در ناحیه سمت چپ پیشانی که ارش آن به میزان 3 سه درصد دیه کامل انسان است3-کاهش متوسط سطح هوشیاری که در گواهی قبل شدید اعلام و بدینوسیله تصحیح میگردد که ارش آن به میزان1.4 یک و چهار درصد دیه کامل تعیین میگردد.4-تجمع هوا در فضای جنب سمت راست و چپ قفسه سینه که تحت تعبیه لوله سینه ای قرار گرفته و ارش آنها جمعا به میزان 5 پنج درصد دیه کامل تعیین میگردد5-تجمع هوا روی پرده سخت شامه مغزی در ناحیه چپ پیشانی که ارش آن به میزان 2.5 دو و نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد6-گوفتگی نسج ریه سمت چپ و راست که ارش آنها جمعا به میزان 5.نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد7-عدم رویش مو 6.شش دهم از میزان مساحت در ناحیه خلف سر که دارای دیه مقدر است اضافه میگردد.
و حالا سوالاتم اول اینکه کما رفتن و فراموشی و دوبینی دید ارش نداره؟آیا استراحت پزشکی تاثیر رو دیه نداره؟و آیا اینکه ضعف عصب مغزی ارش ندارد و یا اصلا مهم نیست که ارش آن حساب نشده. طی درد سینه ام دکتری که پزشکی قانونی معرفی کردند گفت شکستگی استخوان سینه داری با اینکه در نامه پزشکی قانونیم نوشت ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.حال از شما میخام دیه بنده رو حساب کنید و نظرتون راجب رای پزشکی قانونی رو بگید و آیا بنظرتون اعتراض بزنم و تاثیری داره؟ اگر تاثیر داره چقد رو دیه ام تاثیر داره؟؟
ممنونم این همه متن من رو خوندید ممنون.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. اگر شکستگی را پزشکی قانونی تایید نماید دیه تعلق می گیرد. کما رفتن دیه ندارد بلکه تاثیرات کما در اعضا بدن دیه دارد.