مشاوره حقوقی رایگان - انتقال آب به اراضی غیر محدوده

سلام و عرض ادب ..
بنده در سال 91 اندازه 2 هکتار زمین خودم را در چاه عمیقی با حق ابه خودم لوله کشی بارانی کردم با تایید اداره جهاد کشاورزی ولی بعد2 سال بخاطر تقسیم وراث اون زمین یک هکتارو نیم ازم سلب شد و به ورثه داده شده و اون ورثه از جایه دیگری ابیاری ممیکند و بنده ناچار شدم به اندازه حق ابه خودم 1 هکتار زمین در مجاورت چاه عمیق تهیه و لوله کشی بارانی کنم
اکنون بعد 5 سال اداره اب شهرستان طی حکمی مانع ابیاری بنده شده و میگه که زمین بارانیه بنده غیر محدوده میباشد و حق ابیاری ندارم
با اینکه تمام امورات اینجانب از اون زمین هستش و با مانعت ابیاری کل درختان میوه و ینجه زار من از بین میره لطفا راهنمایی کنید ..

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است