مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار جلب دادرسی

سلام بنده صافکارهستم ویکسال پیش برایک مشتری که خودرویش تصادف کرده بودکاپوت وچراغایش تعویض نمودم ورضایت کتبی ازایشان دریافت نمودم وبعدازگذشت یکسال درخواست ضایعات لوازم تعویض شده راازبنده داشت وازبنده به جرم خیانت درامانت شکایت کرده وبااینکه بنده هم شاهدوهم رضایت کتبی ازمشتری داشتم شعبه دادیاری برای بنده به اتهام خیانت درامانت قرارجلب دادرسی تعیین نموده‌.حالاسوالم اینه که مشتری میتوانسته به اتهام خیانت درامانت ازبنده شکایت کند؟وچگونه میتوانم به دادیاری برای این شکایت وقراراعتراض کنم؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دفاع در پرونده ی کیفری یک فرایند است توصیه میگردد با وکیل مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید اعتراض خود را مطرح کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دادگاه دفاعیات مستدل و م. جه ارایه کنید