مشاوره حقوقی رایگان - واسطه گری

سلام یک دوستم با اون یکی اختلاف داشت و به اون بدهکار بود مبلغ هنگفت در بانک به حساب من ریخت که اگه اون از مسافرت اومد (مشهد )بده به اون منم بعد اومدنش گفتم علی بدهیت رو داده به من بدم به تو بگیرش خودشم دستی دادم (تراول) اونم بعد گرفتن پول دو ماه بعدش فوت کرد مجرد بود الان اون منو واسطه کرده رفته شکایت کرده که تو ندادی و بر گردون الان من چیکار کنم ؟؟مدرکی ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید ادعای خود را ثابت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید و یا چت های شما وجود دارد به عنوان مدرک ارائه دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به هر حال شما باید ادعای خود را ثابت کنید.
می توانید تماس,بگیرید