مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنده بخاطر واسطه شدن

باسلام بنده صرافی را به شخصی معرفی کردم که پول براش بزنن تا حواله رو براش انجام بدن.شخص اصلی صاحب سرمایه از کل مبلغ 334میلیون حواله اش .100 میلیون را به حساب من زد و گفت برای پرداخت کمکم کن که سقف شبا پر نشه و منم عین 100 میلیون را به حسابی که صراف بمن داد زدم و ایشون هم خودش تتمه مبلغ را به حسابی که مجدد صراف داده زد.ولی الان صراف بخاطر اینکه خودصاحب سرمایه حواله را کنسل کرد 3 ماهه فقط 67میلیون پول را برگردوندن و الان صاحب سرمایه از من شاکی هستن چ کنم؟و صاحب سرمایه بامن قرارداد ندارن و چندین مرتبه هم اینکار رو براشون انجام دادم و مشکل نبوده ولی الان صراف میگه من پول ندارم برگردونم و صاحب سرمایه از من میخوان شکایت کنن و حسابم را ببندن .البته ازین 67 میلیون که از صراف بنده گرفتم 17 میلیون را از حساب خودم برگردوندم به صاحب سرمایه .

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

همین موارد لایحه دفاعیه با فیش های واریزی بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید اول اینکه این موضوع می‌بایست بررسی شوداز باب تصویب یعنی سبب چه شخصی سبب آن شده است احتمال مشکل برای شما وجود دارد می‌توانید همین دلایل را ارائه دهید