مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یکطرفه

سلام وکلای محترم همسرم بنده طلاق غیابی از دادگاه گرفته .بنده شاهد ب ناحق برده حکم غیابی صادرشده منم نرفتم دادگاه جلسه رسیدگی مریض بودم خانه افتادم مهلت اعتراض تموم شده بود خارج مهلت زدم ب دیوان عالی کشور دیوان هم فرجام خواهی رد کرده جوابش ک رد شده آخرهای برج 9 جوابش امده رد شده الان برج 11 هست چوری بفهم طلاق یک طرفه گرفته یا نه خودش امروز میگفت بیست روزهست طلاق گرفتم چوری بفهم ثبت ثنا هستم مگ طلاق بگیره طلاق نامه چوری برام نمیاد ک بفهم طلاق گرفته یا نه راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید