مشاوره حقوقی رایگان - كد گذاري و رمز روي آسانسور براي طبقات قانوني است

مدير ساختمان ما براي امنيت هر طبقه و اينكه شارژ به موقع پرداخت شود براي هر طبقه كد گذاشتن و در اختيار ساكنين قرار دادن،به اونايي كه اون ماه شارژ ندن و بدهكار ساختمون باشن كد رو تعويض ميكنن كه آسانسور از دسترسشون خارج شه تا بدهيشونو بدن. اين كار قانونيه؟
و اينكه سه واحد بدحساب رفتن نامه پر كردن بردن كلانتري شكايت كه چرا رمز گذاشتن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مدیر ساختمان چنین اختیاری دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدیر ساختمان میتواند از بعضی خدمات برای افرادی که شارژ نمیدهند ممانعت کند ولی تحت شرایط خاص