مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اتوماتیک قرارداد اجاره تعلت کرونا

قرارداد اجاره من در تاریخ دهم اسفند ماه 1399 شروع و در تاریخ دهم اسفند 1400 به پایان میرسد، آیا افزایش اتوماتیک یکساله قرارداد اجاره بعلت کرونا شامل من میشود؟ اگر من اجاره جدید را بر در موعدش بر اساس بیست درصد اضافه بصورت دیجییتالی به کارت بانکی مالک واریز کنم و در پروگرام واریز قید نمایم برای اجاره از تاریخ دهم اسفند 1400 الی دهم فروردین 1401 ایرادی نیست و یا از طریق چک بانکی انجام دهم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید