مشاوره حقوقی رایگان - استراد جهیزیه

اجناس منزل هم جهیزیه خودش وهم اساس منزل ک خودم خریده بودم را بدون اجازه برده ودر همین راستا امضاهمسرم هم تو نوشته در این خصوص ک جهازو تحویل گرفته پای برگه دارم ولی باز شکایت کرده ک جهیزیه را میخواهد البته برگه ای ک امضا زده فک میکنه پاره شده چیکارکنم ابلاغیه اومده برم دادگاه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بلهدر وقت تعیین شده برای دفاع بروید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدرکی دال بر تحویل جهیزیه به همسر خود دارید آن را به دادگاه ارائه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدرکی دال بر تحویل جهیزیه به همسر خود دارید آن را به دادگاه ارائه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید