مشاوره حقوقی رایگان - فروختن طلا قبل از محکومیت به پرداخت مهریه

سلام.
وقتتون بخیر.

من و زوجه در حال طی کردن مراحل طلاق هستیم.

هفته پیش دادخواست طلاق خود رو ثبت کردم و امروز نیز دادخواست استرداد طلا رو در دفتر خدمات قضایی به ثبت رسوندم.
این سئوال رو خدمت وکلای محترم داشتم مبنی بر اینکه:
اکنون که دو پرونده (طلاق و طلا) در دو دادگاه متفاوت (خانواده و حقوقی) به شکل مجزا در حال بررسی هست؛
اگر من در دادگاه حقوقی بتونم طلاهای خودم رو از زوجه استرداد کنم:
آیا می توانم پیش از آنکه به رای پرداخت مهریه محکوم بشم؛ طلاهای موجود رو بفروشم؟
منظورم اینه مثلا من 20 فروردین به دریافت و استرداد طلاهام موفق میشم و از سوی 20 اردیبهشت به پرداخت مهریه محکوم میشه...
در این فاصله زمانی که من هنوز به پرداخت مهریه محکوم نشدم ایا میتونم طلاهام رو بفروشم؟
ایا این فروش به معنای فرار از دین هست یا خیر؟
ممنونم

نکته: (زوجه تاکنون هیچگونه درخواست مطالبه مهریه ای نداشته و به اداره ثبت درخواستی نکرده اند و حتی برای مطالبه مهریه خود هم شکایتی به دادگاه نکرده اند بلکه درخواست طلاق فقط از سوی بنده (زودج) بوده است)

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار بگیرد در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرار از دین نیست ولی میتواند در زمان اعسار از پرداخت مهریه زوجه به ان استناد کند