مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از تقسیم دو به یک

سلام وقت بخیر
ما دو تا خواهر و یک برادر هستیم بنا به دلایلی که طولانی هست و مجال گفتنش نیست پدر و مادر تصمیم دارن اموالشان را صورت دو به یک تقسیم نشه و بین بچه ها مساوی تقسیم بشه برای این کار قرار شد برن دفتر اسناد رسمی و بنویسن و امضا کنن اما ایا این کار از رسمیت کافی برخورد داره؟؟؟ برای اینکه مطمئن باشن دو به یک تقسیم نمیشه بعد از خدایی نکرده 120 سالشون باید چیکار کنن؟ و اینکه اگر مالی به اسم یک فرزند زده بشه بعدا بقیه بچه ها میتونن شکایت کنن؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مالی در زمان حیات به اسم فرزند خود کنند بقیه نمیتوانند اعتراض کنند ولی برای تقسیم مال بعد از مرگ فقط تا یک سوم اموال میتوانند وصیت کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،خلاف قواعد آمره است.اموال را در زمان حیات به نسبت مساوی به نام فرزندان انتقال دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر چنین تعهدی باطل است و ماترک طبق قواعد ارت بین وراث تقسیم خواهد شد ولی پدر میتواند قبل از فوت اموال را به نام هر کدام از فرزندان که میخواهد انتقال بدهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قوانین ارث امری بوده و قابل تغییر نیست. تنها راه حل صلح با شرط عمری در زمان حیات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود