مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت

خواهشن من چیکار کنم حسابم باز بشه توروخدامنو راهنمایی بکنین چیکار کنم واقعا بدجور گیر اون کارت بانکی خودم هستم

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

سلام.اگر طلبکار توقیف کرده،تا پرداخت نکنید باز نمیشه.یا باید رضایت طرف رو بگیرید.

فريد  مظفري مقدم

جناب آقای فريد مظفري مقدم :

سوال شما واضح نیست یعنی معلوم نیست چرا مسدودشده ؟ هر ارگانی مسدود کرده تشریف ببرید اونجا درخواست رفع انسداد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه مسدود کننده پیگیری کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام تقاضای رفع مسدودی به شعبه مسدود کننده بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معلوم نیست چرا مسدودشده ؟ هر ارگانی مسدود کرده تشریف ببرید اونجا درخواست رفع انسداد کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سوالتان مبهم است.
از مرجعی که حساب شما مسدود شده است می بایست پیگیری نمایید جهت رفع آن

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام.سوال روشن بیان نشده در فرضی که اگر طلبکار توقیف کرده،تا پرداخت نکنید باز نمیشه.یا باید رضایت طرف رو بگیرید.در صورت تمایل به مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به مرجع توقیف کننده حساب
مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت مسدودی مشخص شود و سپس به ان شعبه اجرای حکم بروید و درخواست دهید. توصیه میشود قبل از هر اقدامی برای یک نوبت درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
سوالتان چیست؟ نمی خواهید یک توضیحی بدهید؟ ما از کجا بدانیم حساب شما برای چه مسدود شده؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مرجع توقیف کنند حساب مراجعه و پیگیری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سلام تقاضای رفع مسدودی به شعبه مسدود کننده بدهید