مشاوره حقوقی رایگان - دختر مطلقه که فقط میخواد از بیمه درمانی تامین اجتماعی پدرش استفاده ببره

سلام وقت بخیر.خواهرم با داشتن 2 تا بچه طلاق گرفته و فرزندان دخترش پیش خودش هست وپسرش پیش همسر سابقش زندگی میکنه والان میخواد از بیمه درمانی تامین اجتماعی پدر مرحومم فقط استفاده کنه و کاری ب حقوقش نداره سوال من اینه که حتما باید محل زندگیش در منزل پدری باشه آنجا ساکن باشه؟ چون مامور اداره بیمه که برای تحقیق آمده درب منزل گفته که چون آدرس منزل پدریش رو داده حتما باید همینجا هم ساکن باشد

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت مطلقه بودن امکان استفاده از بیمه پدرتون را دارید-خیراصولا لازم نیست درصورت تمایل به راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اصولا لازم نیست میتواند آدرس را عوض کند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،لزومی به سکونت در منزل پدری نیست
صرفا مطلقه بودن می تواند استفاده نماید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر لازم نیست و میتوانید بهره مند بشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید آدرس محل اقامت خود را اعلام نماید تا بازرس نسبت به تحقیقات محلی در آن منطقه اقدام کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت با قسمت مربوطه هماهنگ کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید