مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام
من متولد اسفند 1343 هستم و قرارداد من تا اخره فروردین 1398 با کارفرماست و دیگه تمدید نمیشه و شرکت در حال تعدیله و حدود 22 سابقه دارم و سه سال هم در این شرکتم آیا با توجه به این که من در سال98 وارد 55 سالگی شدم تا سن 60 سالگی میتوانم بیمه بیکاری بگیرم ؟ آیا شرط 55 سالگی اتمام سن 55 برای دریافت مقرریه ؟ یا رسیدن به سن 55 سالگیه؟ بسیار ممنون از زحمتی که میکشید

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام. باتوجه به مدت سابقه وانگه قبلا ازبیمه بیکاری استفاده کردی یا نه؟خود بیمه مدت زمان تعلق بیمه بیکاری را مشخص میکنند