مشاوره حقوقی رایگان - جهت انحلال شرکت سهامی خاص

با سلام. از شرکای شرکت سهامی خاص هستم با 20درصد سهام .بدلیل مشکلات و شکایت قضایی ازشرکا و اثبات جعل امضای اینجانب از سوی برگذار کننده گان مجامع , در دادگاه و نظر کارشناس مبنی بر غیر قانونی بودن آن مجامع تایید شده.
لذا تمایل به درخواست انحلال شرکت ویا توقف عملیات شرکت را دارم.
آیا میتوانم دستور انحلال را تقاضا نمایم؟
آیا درخواست این عمل موجبات هزینه و عواقبی برای من از سوی دیگر شرکا را بوجود نمیاورد؟
آیا با ارایه لایحه به همان شعبه کیفر امکان دریافت دستور انحلال شرکت را دارم ؟ یا باید از طریق دادگاه دیگر این اقدام انجام شود.؟
چه مدت زمانی از تاریخ درخواست طول میکشد تا دستور توقف فعالیت شرکت صادر گردد.
با تشکر و سپاس .خ

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
شما تقاضای انحلال را باید به دادگاه حقوقی ارائه نمایید و هیچ مشکلی برای شما فراهم نمیکند لازم به ذکر است که شرایط قانونی انحلال باید فراهم باشد. دستور موقت هم ضمن همان دادخواست تقدیم دادگاه میشود و از امور فوری است و دادگاه قبل از رسیدگی به دعوی اصلی به دستور موقت رسیدگی میکند .