مشاوره حقوقی رایگان - مالیات دستگاه کارتخوان سیار

سلام و عرض ادب
من تو بنگاه معاملاتی ماشین معامله میکنم وکل سرمایم 100میلیون نمیشه وچون 2 سال میشه کارتخوان دارم وتو بنگاه ازش استفاده میکردن وهر کس ماشین میفروخت تو دستگاه پز من میریخت ولی فردای همون روز پولو به حسابشون میریختم تا دوماه پیش که بحث مالیات اومد من دستگاه رو از بنگاه برداشتم حالا سوال من اینه آیا اگه من دستگاه رو ثبت کنم آیاتراکنشهای چند ماه قبل و هم واسم حساب میکنن

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در صورت صدور حکم اعسار خسارت تاخیر به شما تعلق نخواهد نرفت