مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

در مورد فروش مال غیر شکایت کردم و ثابت شد ادعای من .تاریخ 1400/10/5به طرف ابلاغ شده برای دفاع در دادگاه حضور داشته باش .ایشان دقیقا یک ماه بعد از طریق وکیل لایحه فرستادن.ایا مورد قبول هست ؟
و الان از در داخل سامانه ثنا پرونده مختومه شده منظور چه هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ختم جلسه لایحه رو نمی پذیرند
احتمالا رای صادر شده منتظر ابلاغ دادگاه باشید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بعد از ختم جلسه لایحه را قبول نمیکنند برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ختم جلسه لایحه را قبول نمیکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله متهم تا قبل از صدور حکم
میتواند از خود دفاع نمایید
و شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید