مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدر

سلام پدر من 50 سال سن دارد و 32 درصد از کار افتادگی ایا من میتوانم کفالت پدر را بگیرم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کفالت پدر بر دو نوع است، کفالتی که با توجه به سن پدر محاسبه می‌گردد، در صورتی که سن پدر بالاتر از 70 سال تمام باشد، معافیت شامل حال او خواهد شد و کفالتی که با توجه به بیمار بودن پدر اختصاص می‌یابدانواع بیماری ها، نقض عضو، معلولیت و یا محجوریت با توجه به تبصره‌های 1و 4 ماده 44 قانون خدمت وظیفه عمومی در اظهار نظر شورای پزشکی در مورد نیازمندی بستگان مشمول به مراقبت و یا ناتوانی آن‌ها در مراقبت از مکفول ملاک می‌باشد درکل یعنی شرایطی پدر باید داشته باشد تا پسر معاف گردد)شرایط معافیت کفالت پدر بیمار به این معنا می‌باشد که پدر فرد مشمول به خاطر بیماری‌های مانند مشکلات قلبی، دیسک کمر و … با تایید شورای پزشکی معتبر این امکان را فراهم می‌نماید که تنها فرزند پسرش معافیت کفالت پدر از طریق بیماری قلبی یا دیسک کمر را دریافت کند. یعنی شرایط کفالت پدر وقتی محیا می‌شود که فرد مشمول تنها فرزند ذکور خانواده باشد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تنها فرزند ذکور وی باشید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ممکن است شما باید درخواست معافیت کفالت را به سازمان نظام وظیفه مطرح نمایید تا در کمیسیون بررسی گردد