مشاوره حقوقی رایگان - معافیت

سلام و عرض ادب.بنده 21 سال دارم و به خدمت نرفتم و دفترچه پست نکردم.یعنی سرباز فراری نیستم چون اصلا به خدمت نرفتم خودم دوست داشتم برم خدمت ولی چون تک پسر هستم و پدرمم یه کمی از کار افتادس و منم کارگری میکنم خرجی خودمو و پدرمو و مادرمو میدم و وضع مالی خوبی هم نداریم اگه هم برم خدمت پدر و مادرم به مشکل میخورن.خواستم ببینم راهی هست برای معافیت؟چون سه بار تو جاهای مختلف منو گرفتن ببرن خدمت و با هزار ناله و التماس ولم کردن.یکبارم جلوی مادرم گرفتنم و مادرم نزدیک بود سکته کنه.میخوام راحت بشم و به پدر مادرم استرسی وارد نشه خدایی نکرده اتفاقی بیفته و راحت بتونم کار کنم.خودمم یک خورده مشکل اعصاب دارم نه خیلی فقط بعضی مواقع یهو عصبی میشم و بعضی مواقع تو خواب توهم میزنم و یه بار موقع خواب گوشیم بغلم بود با پا زدم شکوندم.از 9سالگی هم به شدت تیک عصبی ناشی از همین اتفاقارو داشتم چند باری هم به همین دلیل عصبی از کارم اخراج شدم البته مشکلم خیلی نیست و در حدی نیست که کارت قرمزی باشم.البته اینم بگم خدمتتون پدرم زمان جنگ دوسال تمام ایثار گر بودن و کارت ایثار هم دارن میتونم از همین ایثارگری هم معافیت بگیرم؟اگه کمکم کنید دست بوستونم.ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که موضوع تحت بررسی بیشتر قرار گیرد و با مداقه در اسناد، مدارک و مستندات پیرامون موضوع مطروحه، اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود و پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق نظام وظیفه شرایط خود را اعلام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما به نظر امکان پذیر می‌باشد اما باز می‌توانید به کارشناسان نظام وظیفه با تلفن صفر 096480ماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه‌این شرایط نیاز ب برررسی بیشتر دارد تا بتوان در مورد ان پیگیری کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه چون شما در موعد مقرر اقدام به گرفتن دفترچه خدمت نکرده اید معافیت کفالت شامل شما نمی گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست دفترچه خدمت را تکمیل نمایید اگر مواردی برای معافیت دارید در آن بیان نمایید ننظر کمیسیون پزشکی نظام وظیف ملاک عمل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله سیر تا پیاز معافیت که در سایت دادراه گذاشته ایم را مطالعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره هماهنگ کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛؛

تمامی مشمولان و کارکنان وظیفه حین خدمت که دارای چهار فرزند و بیشتر هستند، بدون شرط سنی و سایر مشمولان و سربازان وظیفه دارای سه فرزند به شرط داشتن حداقل 40 سال تمام سن و در صورت طی دوره آموزش مقدماتی و تکمیلی بسیج در سپاه پاسداران، از انجام خدمت دوره ضرورت سربازی معاف می‌شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با همان کارت ایثارگری پدر بیشتر خدمتت کسر میشه

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

معافیت به شما تعلق نمیگیرد. در خصوص کسری خدمت بابت ایثارگری پدر اقدام نمایید

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

بلی خ به دفتر چه بگیری و از قسمت حقوقی هم ایثار گری بابا را بگید و بیماری و شرایط اقتصادی را با استشهادیه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و عرض ادب

لطفاً توجه داشته باشید که تنها مراجع مسئول برای بررسی و صدور معافیت از خدمت نظام وظیفه، نظام وظیفه و سازمان امور اداری و استخدامی است. در صورتی که به دلایل پزشکی یا وضعیت مالی و خانوادگی، امکان حضور در خدمت نظام وظیفه را ندارید، می‌توانید به دفاتر مربوطه ارجاع داده شوید و درخواست معافیت دهید.

با توجه به شرایطی که شما برای خودتان توضیح دادید، ممکن است بتوانید از خدمت نظام وظیفه معاف شوید. برای این منظور، در آغازباید به دفتر مربوطه مراجعه کرده و موارد خاص خود را با کارشناسان مربوطه مطرح کنید تا اطلاعات کاملی در این زمینه به دست آورید.

در صورتی که شرایط شما برای ادامه خدمت در نظام وظیفه مناسب نیست، می‌توانید با ارائه مدارک و مستندات مربوط به مشکلات پزشکی و وضعیت مالی و خانوادگی خود، درخواست معافیت از خدمت نظام وظیفه را به دفتر وظیفه ارائه دهید.

در مورد ایثارگری پدرتان نیز باید به یاد داشته باشید که به تنهایی این موضوع، عاملی برای اعطای معافیت به شما نیست. اما احتمالاً شما هم معافیت دریافت کنید. در هر صورت، برای اطلاعات دقیق‌تر و صدور معافیت، بهتر است به دفتر خدمت وظیفه مراجعه کرده و با کارشناسان مربوطه مشورت کنید.

در نهایت، همچنین بهتر است که در مورد مشکلات عصبی خود با یک پزشک متخصص مشورت کنید و در صورت نیاز، به درمانگاه روانپزشکی مراجعه کنید. این کمک می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند و در صورتی که برای صدور معافیت از خدمت نیز خدمت نظام وظیفه به دلایل پزشکی نیاز داشتید، می‌تواند باعث ارائه مستندات و مدارک قوی‌تر به دفتر وظیفه شود.