مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص پارگی پرده بکارت

سلام من ی دختر 18 سالم حدود 3سال پیش با ی اقا وارد رابطه شدم و مرده بکارتم رو زد .....بعد ها با اون رابطه داشتم چند باری ولی ولم کردو رفت و زیرش زد ‌‌‌من با کس دیگه ای دوست شدم و بااون رابطه ایجاد کردم ....الان اون اقایی ک 3 سال پیش باهاش بودم رو ازش ب دلایل حیثیتی شکایت کردم و پزشک قانونی ازم خواستن....حدود یک ماههی هست ک رابطه ندارم مشخص میش ک پردمو این اقا زده یا نه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع شمایت شما چه بوده به این صورت کلی نمی توان پاسخ داد می توانید تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید شما مساله را ثابت کنید