مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص پارگی پرده بکارت

آیا امکان داره ک تشخیص بدن پرده بکارت من توسط چ کسی پاره شده؟!
اگه میتونن تشخیص بدن تا چن مدت قابل تشخیص است

پاسخ ها :

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
صرفا در صورت وجود اسپرم مردانه با ازمایش دی ان ای قابل تشخیصه و حدودا تا 1 هفته بعد از نزدیکی امکان تشخیص زمان پارگی وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا تا 72 ساعت قابل تشخیص است که توسط چه کسی انجام شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکه پرده بکارت توسط چه کسی از بین رفته قابل تشخیص نیست.
اگر دختر بعد از اولین رابطه بلافاصله به پزشکی قانونی مراجعه کنه پزشکی قانونی تشخیص میده که بکارت تازه از بین رفته و اینکه اگر طرف مقابل وسایل بهداشتی استفاده نکرده باشد و منی یا ترشحی در مسیر پرده یا رحم باشد از طریق آزمایش قابل تشخیص است.
اگر چند روز از اولین رابطه و دخول گذشته باشه موضوع قابل اثبات نیست و قابل تشخیص نیست که چه کسی بکارت را از بین برده است.
از طرفی اگر بکارت با رضایت دختر از بین رفته باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و دختر و پسر هر دو به مجازات قانونی محکوم خواهند شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است بستگی به زمان دارد چه تاریخی می‌گذرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پزشکی قانونی تنها زمان ان اگر خیلی نگذشته باشد قابل تشخیص است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص کمیسیون پزشکی قانونی ملاک عمل است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر با معاینه امکان ندارد مگر دلیل مستندی بیاورید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تا 72 ساعت قابل تشخیص است که توسط چه کسی انجام شده .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا 72 ساعت در صورت وجود آثار نزدیکی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا با داشتن شرایط لازم تا 72 ساعت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تشخیص پارگی پرده بکارت نیازمند ارزیابی توسط پزشک متخصص دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ ممکن است . علم پزشکی بسیار پیشرفت کرده است و تشخیص چنین امری برای پزشکان بسیار سهل و آسان است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تا72ساعت معمولاً قابل تشخیصه البته مشخصا تعیین نمی کند توسط چه کسی بوده و نهایتا می توانند دی آن ای مظنونین را بررسی و تطبیق دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با شرایطی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است