مشاوره حقوقی رایگان - ابطال پروانه اشتغال نظارت ساختمان اينجانب از طرف اداره راه و شهرسازی استان

مراحل اخذ پروانه اشتغال اينجانب به طور خلاصه به شرح ذيل ميباشد.
1-ثبت نام آزمون در آذر ماه 92 در بخش نظارت و مجري
2-قبول در بخش مجري
3-ثبت نام آزمون در خردادماه 93در بخش نظارت با شرايط اعلام شده در دفترچه آزمون
توضيح تكميلي(پس از اعلام ابطال پروانه از طرف اداره راه و شهرسازي استان اينجانب طي پيگيري هاي متعدد متوجه گرديدم وزارت خانه در دفترچه به اشتباه آزمون آذر ماه 92 را داراي اعتبار اعلام نموده است)
4-قبولي در آزمون نظارت و سپس تحويل مدارك به سازمان نظام مهندسي استان و در نهايت بعد از يك پروسه زمان برد حداقل 4 ماه پروانه صلاحيت اينجانب صادر گرديد و منجر به ارجاع كار و نظارت به اينجانب گرديد.
5-اما از طرف اداره راه و شهرسازي استان نامه اي مبني بر ابطال پروانه به علت تخطي داوطلب از مواد آزمون به سازمان نظام مهندسي اقدام به ابطال پروانه نمودن
آيا ديوان راِی به نفع بنده صادر ميكنه در اين خصوص يا خير؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مستندات مربوطه تنها به واسطه سهو قلم و یا اشتباهی که خود ارگان آن را رقم زده باشد شکایت شما قابل رسیدگی است اما به یاد داشته باشید عموما رسیدگی در دیوان زمان بر است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.در صورت اثبات ادعای خود دال بر قصور سازمان،بلی.یاالله

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم