مشاوره حقوقی رایگان - لواط

باعرض سلام مردی 50ساله به برادر خانوم بنده تجاوز کرده که نه شاهدی بونه فیلمی به اقرار برادر خانومم که 14سال سن دار ومنی شخص متجاوز ماپی بردیم وحال دنبال جواب دی ان ای هستیم ایا اگه جواب منفی باشد اون شخص میتواند ادعای حیثیت کند افسوس که قانون گذار 4شاهد برای اثبات میخواد اون شخص همسایه ایشان بود که از محل بیرونشان کردیم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اثبات لوط 4 شاهد مرد لازم است
در صورت اثبات حد تعطیل بردار نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما گردن قانون و 4 شاهد نندازید اگر این اتفاق افتاده باشد با آزمایس قابل اثبات است سریعا به پزشک قانونی ممراجعه نمایید وبله

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید