مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی پسر به پسر

من حدود دو روز قبل یک آقا پسر بهم تجاوز کرد من توی خواب بودم و زمانی که الت خود رو برد داخل بیدار شدم آیا میتوانم شکایت کنم داخل پزشکی معلوم هست یکبار فقط الت خودش فرو کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید معقد آسیب دیده است شاهدی در این زمینه وجود دارد
نامبرده اقرار دارد یا می‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تجاوز به عنف شکایت کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توانید شکایت کنید بامراجعه به پزشکی قانونی وشهادت شهود اثبات کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید فشار شدید و پارگی در معرض مقعد مشاهده شده شود در پزشکی قانونی شرایط نیز موثر است برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید به متخصص اورولوژی مراجعه کنید و از طریق گواهی پزشکی قانونی شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله قابل شکایت کیفری است و با معاینه مقعد از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام‌ میتوانید شکایت نماید پس از 3 روز تجاوز و به حمام‌نیز نروید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله به احتمال زیاد باید سریعا شکایت مطرح و به پزشکی قانونی روید اقرار و شهادت شهود نیز از دلائل اثباتی است

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بهتر هر چه زودتر شکایت خو درا مطرح نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت قابل پیگیری و شکایت هست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در اسرع وقت شكايت نماييد
و مراجع پزشكئ قانوني مي توانند تشخيص نمايند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
بله هرچه زودتر تا آثار تجاوز از بین نرفته است شکایت کنید تا به مراجع پزشكئ قانوني ارجاع و تحت معاینه قرار بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت هست به پزشکی قانونی ارجاع و معاینه میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید با استناد به سایر موارد نیز شکایت کنید