مشاوره حقوقی رایگان - مهلت ارسال پرونده به تجدید نظر

سلام و درود : در پرونده ای در دفاتر قضایی تجدید نظر خواهی کرده ام که در پیگیری پرونده نشان میدهد به دادگاه ارجاع شده اما بعد از یکماه هنوز تجدیدنظر خواهی بنده در روند پرونده اینترنتی دادگستری درج نشده است. آیا قانونا درست هست ؟ آیا تخلف انتظامی هست ؟ دادگاه تا چه مدت میتواند پرونده را به دادگاه تجدید نظر معطل نگهدارد؟ سپاس از راهنمایی

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام.خیر.اصولا ثبت و پی گیری پرونده ها در مراجع بالاتر زمان بر است.موید باشید

یک وکیل :

سلام در پي تجديد نظر خواهي شما دادخواست و ضمائم آن براي طرف مقابل ارسال ميگردد و ايشان فرصت دارد ظرف ١٠ روز از تاريخ ابلاغ دادخواست تجديد نظر پاسخ شما را طي لايحه اي خطاب به دادگاه بدهد اين پروسه به تبادل لوايح معروف است و معمولا زمان بر است خصوص اينكه شايد طرف مقابل شما در سيستم ثنا ثبت نام نكرده باشد. و عملا تخلفي صورت نگرفته است ميتوانيد در صورت اقامت در شهر محل اسقرار دادگاه تجديد نظر حضوري به دفتر كل و يا دفتر شعبه مراجعه كنيد.

پرسشگر :

سلام و تشکر از راهنمایی . اصلا تجدید نظرخواهی بنده در سایت adliran روند پرونده تا به امروز درج نشده است ؟آیا بدون درج تجدیدنظر خواهی تبادل لوایح انجام میشود؟ بسیار ممندن

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم