مشاوره حقوقی رایگان - صدور بیمه نامه خودرو بدون اعمال تخفیفات

با سلام و عرض ادب
بیمه شخص ثالث بنده در 18 دی ماه 1400 تموم می شد و بنده برای خرید بیمه جدید به یکی از نمایندگی های بیمه معلم مراجعه کردم . در ضمن این رو عرض کنم که در تابستان همین سال بنده یه نقل و انتقال خودرو انجام داده بودم و خودرو قبلی که فروخته بودم بیمه اش تا 26 دی بود با 30 درصد تخفیف عدم خسارت و خودرو جدید بیمه اش تا 18 دی بود و بدون تخفیف..متاسفانه مسئول صدور بیمه نامه با وجود اینکه اطلاع یافت که بنده نقل و انتقال انجام دادم و تخفیفات بیمه طبق قانون جدید حفظ میشه ولیکن بعد از صدور بیمه نامه به بنده گفت که شما تخفیف ندارید و ما جهت مشتری مداری 5 درصد بهتون تخفیف میدیم. بنده هم اعتراض کردم که من تخفیف 7 ساله دارم.
خلاصه کلام اینکه قبول نکردن و من حتی به شعبه مرکزی بیمه معلم در استان زنجان مراجعه کردم و اونا هم ترتیب اثری ندادند. و گفتند از سال دیگه میشه اعمال کرد و دیگه نمیشه بیمه نامه جدید صادر کرد. آیا بنده می تونم کاری بکنم یا نه
سپاس از وقتی که می‌گذارید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر کاری نمیشه کرد
و طرح دعوا نیز زمانبر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بیمه مربوطه پیگیری کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تخفیفات پلاک قبلی شما به پلاک جدید شما منتقل میگردد به شرطی که بیمه نامه صادر نشده باشد