مشاوره حقوقی رایگان - صلح حقوقی

سلام . خانمی که همسر دوم رسمی است قصد دارد که سه دانگ از ملکی را که تعلق به خودش دارد به صورت عمری به فرزند دختر پنج ساله اش که فعلا تنها فرزند وی است منتقل نماید . از آنجاییکه پدر ولی قهری است اول آیا این صلح و انتقال به صغیر صحیح است و در ثانی آیا پدرش باید بجای صغیر صلح نامه را امضا نماید ؟
آثار چنین صلح حقوقی چیست ؟
تشکر .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله پدر باید امضاء کند و انتقال صحیح است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله
عین مال به مالکیت فرزندش درآمده، ولی منافع آن تا زمان فوت مادر متعلق به خودش است.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پدر باید امضاء کند و انتقال صحیح است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صغیر ممیز می‌تواند تملک بلاعوض کند، مثل هبه و صلح بلاعوض و حیازت مباحات. بنابراین، صغیر ممیز می‌تواند صلح بلاعوض به نفع خود را منعقد سازد، لیکن صلح معوض صغار بدون ولایت ولی قهری یا قیم در حدود مقررات قانونی جایز نیست.