مشاوره حقوقی رایگان - سلام بابت شکستگی لگن

باسلام در تاریخ 18/1/97براثرزمین خوردن باعث شکستگی لگن پاه راست شدم آیا دیه در این ماه حرام بوده متعلق می گیرد یانه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر در محاسبه دیه فوت ماه آن اهمیت دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر است از طریق مشاوره تلفنی دادرا ه با بنده تماس بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیربرای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی