مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

باسلام صلح عمری با این شرایط انجام دادم. مورد صلح: 6 دانگ مغازه که کلیه شرایط صحت صلح قطعی اعم از صیغه به اظهار و قبض و اقباض و غیره اجراء شده به سائقه احتیاط کافه خیارات خصوصاً خیار غبن هرچند فاحش از طرفین اسقاط گردید مگر خیار تخلف شرط که مصالح اختیار آن را دارد و به شرح ذیل است منافع مورد مصالح قبلا به کسی واگذار نشده. شرایط: 1. متصالح مادام الحیوة مصالح حق هیچگونه نقل و انتقال مورد صلح ندارد 2. منافع مورد صلح مادام العمر مصالح متعلق به مصالح اخیر الذکر به طور رایگان است 3. مصالح در طول حیات خویش حق انعقاد اجاره حداکثر مدت عمر خود دارد 4.حق فسخ این صلح مادام الحیوة مصالح با خود مصالح است که بدون نیاز به حضور متصالح وهیچ گونه صدور حکمی از محاکم قضایی ولو با تنظیم و امضا سند رسمی ورد مال الصلح مرقوم به صورت یک جانبه عمل خواهد شد...... سوال من این است طبق این قرارداد اگر متصالح دور از جان زودتر از مصالح فوت کند مصالح میتواند بدون مشکلی صلح را فسخ کند که به وراث متصالح نرسد؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شرط خیار فسخ مصالح باید مدت داشته باشد مدت عمرمصالح نامعلوم است و این شرط باطل است و عقد صلح رانیز باطل میکند شرط رااصلاح کنید خیارشرط باید مدت داشته باشد والا هم شرط وهم عقد راباطل میکند