مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

با سلام.بنده از یک نفر و همسرشون شکایت کردم به جرم کلاهبرداری که البته شوهر این خانم به 2.5سال زندان و رد مال محکوم شد که متواری هست هنوز و خانم ایشون منع تعقیب خورد بنده امروز با خانم ایشون تماس گرفتم و پشت تلفن بحثمون شد و من عصبانی شدم و گفتم شاهرگ بچتو میزنم ایشونم گفت صداتو ضبط کردم و ازت شکایت میکنم.البته شاهدی فکر نکنم پیشش بوده باشه بجز بچه هاش.میخواستم بدونم امکان طرح شکایتو از من داره ایشون یا خیر.با تشکر و درود فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است به عنوان تهدید شکایت کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صدای شما ضبط شده باشد همان صدا موثر در طرح شکایت خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طرح دعوا است می توانید جهت مشاوره تماس بگیرید